Daar gaat je USP…

Sinds 1 maart ben ik lid van MCN. “Goeie timing” denk je nu waarschijnlijk. Nee, niet echt inderdaad. Ik had me net ingeschreven voor alle mooie events en toen BAM, overal de stekker eruit. Ik moet jullie eerlijk zeggen dat het voor mij als uber-sociaal mens met continue FOMO wel even een klap was. Voor de meesten natuurlijk, maar hoe makkelijk ik iedereen al klappend voor de zorg om zag schakelen naar online en thuis bleef ik maar denken; nee, ik doe hier gewoon niet aan mee. (ik heb overigens wel even staan klappen voor de zorg, maar sta nu vooral te klappen voor de ondernemers van ons land).

Ik ben er gewoon niet goed in. Ik wil je kunnen aankijken, het liefst ook even kunnen vastpakken en met al mijn enthousiasme en gebaren je overtuigen van het fantastische concept waar ik voor werk. Creative Valley is een plek waar verbinding centraal staat. Een inspirerende plek waar bijzondere ontmoetingen plaatsvinden en ideeën geboren worden. Onze gebouwen zijn zo ontworpen dat je overal, zonder dat je het door hebt met mensen in contact komt. Op de enorme trappen die je door het gebouw vindt, de verborgen zitjes, de dakterrassen en fantastische boardrooms. Hier leer je mensen kennen, inspireer je elkaar en leer je van elkaar. Creative Valley bestaat uit 2 locaties. Een op Businesspark Papendorp en een net geopende vestiging op Utrecht Centraal. Een verzamelpand waar wonen, werken en vergaderen samenkomen. De 50 bedrijven vormen een interessante community met ambitieuze ondernemers en hun werknemers. Daarnaast kunnen we de meest mooie events en meetings verzorgen in ons boutique vergaderconcept Collectiv.

Toen we een jaar geleden Creative Valley Utrecht CS opende en ik het commerciële stuk mocht gaan oppakken was ik als een kind zo blij. De bereikbaarheid, het vergaderconcept, 14 appartementen op het dak voor de expatmarkt: alles wat ik mooi vind om te verkopen in een concept. Events organiseren voor de community en ondernemers uit de stad, verbindingen leggen, het mooie vergaderconcept in de markt zetten; het ging als een lopend vuurtje. Halverwege maart werd alles anders. Onze USP is de bereikbaarheid met het OV, in de prachtige boutique – lees – kleine  vergaderruimtes kan ik opeens niet meer dan 15 mensen kwijt op 1,5 meter afstand en die 600 mensen die normaal naar Creative Valley komen om te werken hebben hun eigen full service home office opgebouwd. Onze panden waren van de een op de andere dag zo goed als leeg.

En dan begint de creativiteit. We heten niet voor niets Creative Valley! Binnen no-time hebben we samen met een van onze bewoners, Orange Films, de vergaderruimtes omgebouwd tot live stream studio’s waar je nu als bedrijf je gehele vergadering, training of event live kan streamen. De appartementen zijn te huur als “private rooftop office”, al onze medewerkers volgen trainingen van HorecaHero en Goodhabbitz, we houden online contact met de community, koken voor hulpbehoevenden in de stad en ga zo maar door…

Maar goed, deze hele crisis is gewoon k*t, ik kan de meest mooie verhalen aan vertellen en zeggen dat het wel meevalt maar dat is niet zo. Onze branche wordt enorm geraakt. We zijn keihard aan het werk om in contact te blijven met onze doelgroep: niet in de vergetelheid raken, zorgen dat je onder de aandacht blijft, omdenken en tijd investeren in zaken waar je straks profijt van hebt. Je website optimaliseren, je sales funnels bijwerken, contact houden met relaties, gekke dingen verzinnen waardoor ze straks niet meer om je heen kunnen. En dat gaat goed, we zien dat het langzaam weer iets drukker wordt, dat mensen weer vertrouwen krijgen. We hebben Creative Valley zo ingericht dat ook in de niet-normale 1,5m maatschappij iedereen zich thuis voelt en elkaar weer kan ontmoeten.

Ben je benieuwd naar Creative Valley? Stuur mij een berichtje en bekijk alvast dit filmpje! https://vimeo.com/416259684

Laten we elkaar weer ontmoeten, inspireren en samenwerken. Op gepaste afstand, maar meer verbonden dan ooit.

Anne van ’t Hoog
Commercieel Manager

Daar gaat je USP…

Sinds 1 maart ben ik lid van MCN. “Goeie timing” denk je nu waarschijnlijk. Nee, niet echt inderdaad. Ik had me net ingeschreven voor alle

Lees meer >>