Joke Stroobach: “Een krachtig lijf is de basis voor een krachtig leven. Hoe werkt dat?”

Een krachtig lijf is de basis voor een krachtig leven. Hoe dat werkt? Kom eens in gesprek met Joke Stroobach (42), sinds mei 2020 lid van MCN. Haar energieke motivatie overtuigt je meteen. Mei 2019 opende zij de deuren van haar studio – The Power Community, voor coaching en fysieke training, aan de Keienbergweg 31 in Amsterdam Zuidoost.

“Ik begeleid mensen naar een sterk, vitaal en krachtig lijf. Hierdoor creëren zij blijvend resultaat op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest bij de overheid. De bijzondere functies binnen   Landmacht, Marechaussee en politie hebben mij op vele plekken in de wereld gebracht en geleerd onder verzwarende omstandigheden moeilijke beslissingen te nemen. In 2017 nam ik wederom een krachtige beslissing; ik nam mijn ontslag, trok de wereld in om van alles los te komen en mijn toekomst verder vorm te geven. Mijn nieuwe uitdaging kwam helder naar voren: The Power Community.

Als opgeleid crossfit level 2 trainer had ik al aardig wat jaren ervaring achter de rug en droeg ik al bij aan het fysiek verleggen van grenzen met de mensen. Binnen The Power Comunity gebeurt dit ook op mentaal vlak.

Naast personal- en small group training (max 6 personen) springt het I AM Programma er tussenuit. Daarmee leer je concrete doelen te stellen en te doen wat je moet doen om resultaat te creëren. De doelen worden gesteld binnen 4 B’s. Vaak stellen mensen doelen, maar komen niet tot de actie die het resultaat creëert. Tijdens het I AM programma krijgt men twee keer per week een functionele workout waar techniek en de vertaling naar de dagelijkse bewegingen prioriteit hebben. Het gedrag dat ze laten zien tijdens het sporten komt terug in de coaching die ze eens per week krijgen. De impact is magisch om te zien gebeuren, maar wat het belangrijkste is; het is niet een quick fix maar juist een nieuwe leefstijl.

Binnen The Power Community werken we met de 4B’s;

Body: Hoe zit je in je vel?

Beïng: Heb je rust en overzicht in alles wat je doet?

Balance: Heb je een oprechte connectie met de mensen om je heen?

Business: Wordt jouw volledig potentieel benut, sta je in je kracht?

Ik help mensen doelen te stellen binnen deze pijlers en begeleid hen naar wie ze moeten zijn om deze doelen te behalen.

De combinatie van sport en coaching is perfect!

DE 4B’S VORMEN DE BASIS VAN EEN SUCCESVOL LEVEN

Mijn doelgroep bestaat uit ondernemers en ondernemende personen. Zij versterken elkaar in deze hechte community. Juist in deze coronacrisis blijkt dit weer zo belangrijk. We zijn er voor iedereen, maar ondernemers en ambitieuze en ondernemende mensen begrijpen goed wat nodig is om doelen te behalen. Alles draait om de commitment.”

Om MCN nader kennis te laten maken met The Power Community organiseren wij op vrijdag 20 november een MCN power training special. In 1,5 uur tijd krijg jij een waardevolle training op jouw eigen niveau, inzicht in het creëren van een krachtig lijf (wat de basis is voor een krachtig leven) én je tref jouw mede MCN-leden weer, dit keer eens in een andere setting! Dit alles uiteraard conform de RIVM-richtlijnen.

Daar gaat je USP…

Sinds 1 maart ben ik lid van MCN. “Goeie timing” denk je nu waarschijnlijk. Nee, niet echt inderdaad. Ik had me net ingeschreven voor alle

Lees meer >>