MKB Fonds

MKB Fonds investeert en participeert in degelijke en volwassen (familie)bedrijven met een bewezen marktpositie in defensieve sectoren. Daarbij richt MKB Fonds zich op duurzame groei en lange termijn investeringen, met name bedoeld voor bedrijfsopvolging (pre-exit) en/of ‘buy and build’​ strategieën.

MKB Fonds voorziet in de behoeften van zowel beleggers als ondernemers in het MKB door de uitgifte van MKB Obligaties en certificaten van MKB Aandelen. MKB Fonds biedt beleggers een goed renderende belegging in een gespreide portfeuille van Nederlandse MKB-bedrijven. Daarnaast voorziet zij in de kapitaalbehoefte van het Nederlandse MKB.

MKB Fonds is niet zomaar een participatiemaatschappij maar helpt ondernemers bij het zetten van de volgende stap. MKB Fonds heeft ruime ervaring en biedt een klankbordfunctie en ondersteuning aan de directie en het management van haar deelnemingen. Met de onderneming wordt gestreefd naar verdere groei en stappen om processen te optimaliseren.

MKB Fonds spreekt de taal van de ondernemer. Door haar ruime ervaring en omvangrijke portefeuille van MKB-ondernemingen kent zij de uitdagingen van MKB-ondernemers.

Foto's

MKB Fonds heeft nog geen foto's geplaatst.

Video's

MKB Fonds heeft nog geen videos geplaatst.

Contact
Informatie
  • Sectoren: - Financiële Dienstverlening - Investment
Sociaal

MKB Fonds heeft nog geen social media profielen ingevuld.