2020-10-06

Bedrijfsbezoek A-Point Almere

Op dinsdag 6 oktober werd MCN voor een bedrijfsbezoek ontvangen bij A-Point Almere.

fCN-lid en tevens Supervisory Board binnen A-Point Groep Remt Melles verwelkomde ons met een interessante presentatie over het ontstaan van A-Point Groep en hoe het landschap van de automotive momenteel zwaar onder druk staat door corona. De presentatie werd gevolgd door een walking bedrijfsbezoek in groepjes langs alle merken van A-Point.

Naast het feit dat wij meer leerden over de gestage groei van de populariteit van elektrische auto’s, hadden wij ook nog eens de mogelijkheid om testritten te maken in de nieuwste, volledig elektrische Audi E-tron en Volkswagen ID.3.

Uiteraard sloten wij af met een gezellige borrel om de nodige verbindingen te leggen.

Enorm fijn dat wij elkaar weer konden zien en dit bedrijfsbezoek geheel coronaproof konden laten plaatsvinden dankzij de polsthermometer, handdesinfectie, mondkapjes, gepaste afstand en uiteraard A-Point Groep!

Ben jij na het bedrijfsbezoek enthousiast geworden over een van de vier prachtige merken van A-Point: Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA? Maak dan een persoonlijke afspraak met een van de verkoopadviseurs van A-Point Almere via 036 546 33 00:
– Michel Groen voor Audi;
– Raymond Joosten voor SEAT en ŠKODA;
– Rob Kops voor Volkswagen.

Remt Melles: “Wij als team van A-Point Almere verwelkomen u met heel veel plezier!”

Met vriendelijke groet,

Merlin Melles
Russell Melles
Elise Brand

Wilt u dat een foto verwijderd wordt, neem dan contact op met MCN via secretariaat@mcn-nl.com.