2021-11-01

fCN Gassan Jewel Awards 2021

Wát was het een feest om met zoveel dierbare leden het 10-jarig bestaan van fCN te mogen vieren in Koninklijk Theater Carré! Klik hier om alle foto’s te bekijken.

De avond werd fantastisch gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en wij zagen optredens van onder andere Edsilia Rombley, Mart Hoogkamer, OG3NE, het Jordanese Zwanenkoor, Antje Monteiro, Anita Meyer en Lee Towers. Wat waren de drie tenoren Arjen, Laurens en Maasbert, zangtalenten! Ook was het een enorme verrassing dat Remt Melles een prachtige toespraak gaf en Merlin een award uitreikte! Hieronder tref je nog een overzicht van alle winnaars:

fCN Gassan Jewel Awards 
Laurens Simonse – Rockstars IT
Katinka Slegt – Klap Verzekeringen
Peer Swinkels – Royal Swinkels Family Brewers
Eugène Soffers – Nexton Smartbuilding B.V.

MKB Fonds Family Business Award
Bert de Boer – Activin Wine Group

Icoinic Capital FinTech Growth Award
Richard Bruens – Van Lanschot

fCN Member of the Year Award
Jopie Geerts – Girav
Winnaar gekozen door de fCN-leden zelf!

Nogmaals gróte, gróte dank aan de sponsoren vanuit fCN en andere partners waaraan wij deze avond te danken hebben. Klik hieronder op de naam van de sponsor voor meer informatie!
MKB FondsGassan DiamondsIcoinic Capital, Van Lanschot, Cottonwood Technology FundPostillion HotelsGiravVebego, Waterland, Schouten & NelissenFlowFactoringYIP GroupJAN© Accountants & AdviseursHiscoxONVZKoninklijke De KuyperKlap Verzekeringen, Activin Wine GroupBuro DesignDrukkerij Aeroprint en MELLES PEOPLE