2021-11-24

Kennistafel Marketing

Op woensdag 24 november organiseerde MCN een inspirerende kennistafel marketing bij Creative Valley in Utrecht, een fantastische locatie gelegen bij Utrecht CS. Creative Valley biedt prachtige workspaces en fijne werk- en vergaderruimtes!

De leden ontvingen bij aanvang een heerlijke Virgin Moijto. Hierna volgde een presentatie van de directeur van Creative Valley, Laurens van Doorn. De eerste spreker op het gebied van marketing was Carlijn Postma, founder van The Post én auteur van Binge Marketing. Zij gaf ons een indrukwekkende presentatie over serial storytelling en legde hierbij uit hoe marketeers kunnen leren van de beste verhalenvertellers en publieksbouwers in het universum: de makers van films en series.

Onder het genot van een Aperol Spritz en een hapje vervolgden wij onze weg naar beneden waar Thomas Wieringa, Head of Marketing bij Damen Yachting sprak! Thomas nam ons mee in de brand story van Pernod Ricard, waar hij 10 jaar werkzaam is geweest. Vervolgens vertelde hij over de doelgroepbenadering binnen Damen Yachting.

Last but not least sprak Wessel Berkman, founder van De Commerciële Revolutie en The Social Selling Company. In een interactieve sessie legde Wessel het belang uit om als organisatie de ambities en persoonlijke dromen van de doelgroep te leren kennen. Op deze manier kun jij hier namelijk structureel en meetbaar aan bijdragen, en dat óók nog op een leuke manier!

LET OP:
In verband met de strakke tijdsplanning, geeft Wessel jou met veel plezier de mogelijkheid om deel te nemen aan een vervolgsessie op zijn presentatie, waarin hij uit zal leggen hoe jij nóg beter in kunt spelen op jouw klanten. Interesse? Laat het ons weten!

Wij eindigden dit event met een gezellige borrel met bubbels en heerlijke happen, waarbij iedereen zijn of haar favoriete platen kon draaien! Kortom, een bijzonder event op een geweldige locatie! Wil jij ook eens werken op deze inspiratievolle plek? Of een event of meeting organiseren op een locatie waar inspiratie en het faciliteren van ontmoetingen centraal staan? Neem nu contact op met MCN-lid Anne van ’t Hoog om de mogelijkheden te bespreken.

SPECIALE ACTIE:
Boek jij een meeting of event met aansluitend een diner bij Creative Valley in 2022? Dan verzorgt MCN-lid Anne van ’t Hoog van Creative Valley kosteloos een DJ tijdens de borrel voor jou en jouw gasten!

Warme groet,
Merlin Melles, Elise Brand en Liz van Essen

Wilt u dat een foto verwijderd wordt, neem dan contact op met MCN via secretariaat@mcn-nl.com.