2022-10-26

CN & fCN Business Trip Dublin

Op 26 oktober komen wij om 10:25 uur aan in Dublin met vlucht KL945. Tijdens deze trip overnachten wij bij het gezellige Iveagh Garden Hotel waar wij direct inchecken. Vervolgens worden wij warm welkom geheten bij het hoofdkantoor van Google! Tijdens dit bezoek leer jij alles over de visie, strategie en het verleden van deze multinational. We sluiten dit bijzondere bezoek af met een lecture van Prof. Dr. Van Eenennaam die de Harvard Business Case van Google met ons zal behandelen. In de middag kun jij genieten van heerlijke Irish whiskey’s tijdens de Jameson Brand Experience! ’s Avonds dineren we in de gezellige stad en mag een bezoek aan de Ierse pub natuurlijk niet ontbreken!

De volgende dag bezoeken wij onder de bezielende begeleiding van Mascha Driessen, het hoofdkantoor van Microsoft! Mascha is de Regional Vice President Continental Europe van Microsoft Advertising. Tijdens dit bedrijfsbezoek krijgen we bijzondere insights door presentaties en rondleidingen op Microsofts mooiste hoofdkantoor ter wereld. Prof. Dr. Van Eenennaam behandeld ook hier de Harvard Business Case van Microsoft. In de middag is het tijd voor ontspanning en verrassen wij je met een bijzonder programma om de stad te verkennen. ’s Avonds gaan we na een gezellig diner naar het welbekende Temple Bar District. Netwerken kan ook in de vele Irish Pubs!

Er is een mogelijkheid dat wij nog een bezoek aan Salesforce brengen voordat wij weer vetrekken richting Nederland met vlucht KL942. Om 23:20 uur zullen wij landen en vanaf Amsterdam Schiphol allemaal weer onze eigen weg gaan.