2020-11-20

MCN Power Training Special

Op vrijdag 20 november werden wij door MCN-lid Joke Stroobach verwelkomt in haar studio van The Power Community in Amsterdam Zuidoost.

“Wat kom je hier doen?” was een vraag die voor sommige van ons een flinke eye-opener was. Aan welke van de 4B’s (Body, Being, Balance en Business) was dit antwoord gelinkt? Joke en Pim gaven ons een stukje coaching alvorens wij in duo’s een intensieve 15-minute workout ondergingen.

Na afloop konden wij nog even kort bijpraten met elkaar. Fijn om elkaar weer even te treffen!

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties hebben wij besloten om in 2021 een MCN Power Training Special 2.0 te organiseren, en dit keer pakken wij nóg groter uit!

Stay tuned!

Met sportieve groet, mede namens Joke,
Merlin Melles, Russell Melles en Elise Brand

WAT KAN THE POWER COMMUNITY SPECIFIEK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

De coachingsprogramma’s van The Power Community (TPC) zijn samen met een gedragspsycholoog ontwikkeld en worden persoonlijk op jouw situatie afgestemd. TPC werkt vanuit de 4B’s: Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt.

Om resultaat en succes te realiseren is allereerst een sterke basis nodig. TPC helpt jou bij het creëren van die krachtige persoonlijkheid, zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen.

Wil jij graag nog eens een 1 op 1 gesprek met Joke om meer te horen over hun werkwijze? Neem contact op met Joke.