2020-07-09

Zomer BBQ bij Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer

Afgelopen dinsdag proostten wij met vele MCN-leden op een prachtige zomer op de steiger en in de lounge van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer! Het zonnetje brak gelukkig door waardoor wij konden genieten van het fantastische uitzicht over het Veluwemeer.

Fijn dat Roland Schoonen weer aanwezig was met zijn polsthermometer, waardoor wij in een geheel koortsvrije omgeving met elkaar konden netwerken en verbinden.

Wij genoten van een overheerlijke BBQ bereid door top chef en uitgeserveerd door hostessen van Melles People zorgden goed voor de innerlijke mens. De prachtige wijnen van The Wine List en de heerlijke “ready-to-drink” cocktails van Douglas Anasagasti maakten het geheel compleet. Na een paar uur heerlijk netwerken en een kop Golden Brasil Coffee van MCN-lid Robert Heida keerden wij huiswaarts. Het liefste hadden we de uitgebreide collectie bluetooth speakers van Kooduu die op het terras en tussen de voorkorven aanwezig waren, al direct meegenomen. Wat geweldig, een speaker en wijnkoeler in een.

Een speciale dank aan MCN-lid Justus van Dam, voor het openstellen van hotel en steiger en aan het team veel dank voor alle goede zorgen!