2018-05-13

Pearlcard Awards in Amsterdam ArenA

Mede dankzij onze fantastische partners Daniel Fankenhuis van YveY en Hilda Hofkamp van de Johan Cruijff Arena konden wij de unieke ervaring bieden om dit jaar de awards uit te reiken op de middenstip van het grootste voetbalstadion van Nederland: de Johan Cruijff Arena.

De ontvangst vond plaats in de mixed zone, waar men de gelegenheid had om de kleedkamers van Ajax te bekijken en op de foto te gaan op de stoel van zijn/haar favoriete speler. In de mixed zone werd er Perrier Jouët champagne geschonken door de dames en heren van Melles People. Vervolgens liepen de gasten het veld op, onder begeleiding van het welbekende Ajax clublied. Op de middenstip werden de awards uitgereikt door niemand minder dan Frank de Boer en er vond een borrel plaats, waar de wijn verzorgd was door de Pearl Winecircle.

De winnaars van dit jaar zijn:

Travel
Hans de Wilde – Eigenaar Tenzing Travel

Lifestyle
Yves Gijrath – Oprichter LXRY Media Group

Concierge
David Bijlsma – Chief Commercial Officer Gassan Diamonds

In de koninklijke loge werd een overheerlijk walking diner verzorgd door YveY en zong Pascal Redeker een repertoire aan nummers. Naderhand kregen wij de unieke kans om de bijzondere lichtshow in de arena te mogen bewonderen. DJ Job draaide nog een aantal plaatjes en sloot de avond feestelijk af!