2020-04-08

Webinar – Lichaamstaal door Denise Dechamps

Op 8 april gaf psychologe en lichaamstaalexpert Denise Dechamps van Body Language Academy een webinar over lichaamstaal speciaal voor onze fCN-leden! Denise is bekend van radio en tv en staat bekend als de lichaamstaalexpert van Nederland. Zij leerde ons hoe je de oprechte emotie van gesprekspartners kan lezen op basis van lichaamstaal en gaf tips over lichaamstaal tijdens het beeldbellen! Een klein tipje van de sluier:

1. Zorg dat niet alleen je hoofd in beeld is, maar ook (maximaal) de helft van je bovenlijf. Zo mist je gesprekspartner minder van jouw lichaamstaal en creëer je een betere connectie.
2. Houd je handen dichtbij je lijf, anders komen ze uitvergroot in beeld.
3. Plaats de camera op ooghoogte. Staat deze hoger, dan kijk jij omhoog de camera in, wat geen goed effect heeft op jouw uitstraling van competentie en professionaliteit. Staat de camera lager, dan kijk jij omlaag de camera in en kan dit je gesprekspartner het gevoel geven van ongelijkwaardigheid en arrogantie.

Wil jij meer leren over lichaamstaal? Dat kan! Denise is keynote spreker en geeft online trainingen op maat voor bedrijven. Ook haar zeer populaire Lichaamstaal Professional training, waar al verschillende leden aan hebben deelgenomen, start weer vanaf juni!

Speciaal voor fCN- en MCN-leden is er korting van € 250,- op de Professional en € 650,- op de Lichaamstaal Master training. Kortingscode: fcn-mcn-korting

Benieuwd wat oud-cursisten ervan vonden? Zij vertellen het je zelf in deze video. Direct een vraag voor Denise? Stuur haar een e-mail.