My CN

GASSAN DIAMONDS

GASSAN dankt jou voor jouw bezoek aan The Boutique op de P.C. Hoofstraat tijdens de fCN Culinaire Tocht. Heb jij nog niet genoeg gekregen van al het moois en wil jij nog meer te weten komen over de magische wereld van diamant? Dat kan!

Met groot genoegen nodigt GASSAN jou uit voor een unieke tour in de historische diamantslijperij. De tour biedt een trip down memory lane over de geschiedenis van het familiebedrijf, waarbij alle highlights van de afgelopen 75 jaar voorbij komen.

Historische Tour

Een van GASSAN haar gidsen zal jou uitgebreid meer vertellen over alle hoogtepunten. Van de manier waarop de constructie van het prachtige pand gerealiseerd is en de fundamenten die Samuel Gassan heeft doorgevoerd, tot aan het succes van GASSAN Diamonds dat vandaag de dag te danken is aan kleinzoon en president-directeur Benno Leeser en zijn kinderen Debora Huisman-Leeser en David Bijlsma.

Tijdens deze speciale rondleiding kun jij ook een bezoek brengen aan de compleet verbouwde boutique. Hier tref jij de uitgebreide collectie horloges en juwelen.

GASSAN verwelkomt jou graag vanaf 5 juni 2021! Gedurende de rest van de maand ben jij van harte welkom voor deze bijzondere tour en ontvangt hierbij een glaasje champagne en een high tea. Jij kunt je met maximaal 4 personen per groepje aanmelden voor de rondleiding en deze zal natuurlijk geheel COVID-19 proof plaatsvinden.