My CN

Janco Robben

Janco Robben werkte in sterrenzaken over de hele wereld. Zo werkte hij in Londen, Miami, Parijs en Cannes. Hij stond in de keuken van Gordon Ramsay, maar ook in restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, De Nederlanden in Vreeland en Karel V in Utrecht.

Na een carrière van 18 jaar als sterrenchef, gooide hij vorig jaar het roer om. In zijn kookstudio, Het Kookcollege in Amersfoort, geeft hij kookworkshops aan particulieren én bedrijven. Sinds een jaar is hij ook werkzaam voor Het Online Kookcollege en geeft hij Live Online Kookworkshops. Janco verbindt op deze manier groepen van honderden mensen met elkaar. Alle ingrediënten voor de sterrenmaaltijd worden in een luxe foodbox bij de deelnemers thuis geleverd. Janco leert je verschillende kooktechnieken en deelt geheimen uit nationale en internationale sterrenkeukens.

Heb jij interesse in een coronaproof, online event? Neem dan contact op met Janco via het volgende mail adres: info@onlinekookcollege.nl. fCN en MCN-leden ontvangen 10% korting.