Ga in COVID-tijd voor een virtuele activatie!

Breng jouw persoonlijke boodschap tot leven met een persoonlijke hologram. Denk maar eens aan je kerstwens of een nieuwjaarsboodschap. Maar ook voor bijvoorbeeld een virtuele wine tasting, merkactivatie of productpresentatie is the Livecard een ideale uitkomst.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt the Livecard met een slimme QR code in je e-mail plaatsen of als sticker op elk gewenst product of item toevoegen en tot leven laten komen. Meer weten? https://www.thelivecard.nl/

We kunnen een keuzehulp app maken, waarmee je de kleur van je muur, de vloer, het behang of je raamdecoratie thuis kunt meten en bekijken. Deze geeft je ook meteen advies op basis van de kleuren van je huidige meubels. Klik hier voor een voorbeeld!

Bekijk welke stoel, tafel of kast het beste in jouw woonkamer past. Scan de QR code en zet de stoel in augmented reality in jouw woonkamer. Ook te gebruiken om een advertentie interactief te maken. Klik hier voor een voorbeeld!

Als je zelf een Facebook of Instagram account hebt, kun je het uitproberen door de QR code te scannen met de camera van je telefoon.

Klik hier voor de Instagram functie. 

Klik hier voor de Facebook functie.