Grand Café Restaurant 1e Klas – Nederlands best bereikbare horeca, vergader- en evenementen locatie!

Nederlands best bereikbare horeca, vergader- en evenementen locatie!

Bij Grand Café Restaurant 1e Klas, de verborgen parel van Amsterdam, kun jij op een unieke manier vergaderen, want het restaurant bevindt zich op perron 2B op het Centraal Station van Amsterdam. Tussen 1881 en 1889 ontwierp Nederlands beroemdste Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers het Centraal Station in Amsterdam en nog steeds is er veel van zijn architectuur over.

Grand Café Restaurant 1e Klas is gevestigd in de oude wachtkamers, die volledig gerestaureerd zijn. Een plek vol inspiratie en authenticiteit! Een plek waar vergaderingen & events direct een tweede dimensie krijgen. Deze monumentale horeca- en evenementenlocatie is geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, netwerkbijeenkomsten, ontbijtsessies, lunches, High Tea’s, (privé) diners en feesten tot zo’n 250 personen. Liever iets meer privacy? Dan kun jij ook een wachtruimte afhuren.

De Vier Seizoenen kamer is de meest historische plek voor een privé lunch/diner , vergadering of andere business meeting in Amsterdam. In 1881 deed deze ruimte dienst als exclusieve eetkamer voor de 1e Klas passagier, inmiddels een eeuw later is deze kamer voor iedereen beschikbaar. Je kunt hier terecht met kleinere gezelschappen tot ongeveer 40 personen.

De Eerste Klas Wachtkamer
Deze klassieke ruimte met indrukwekkende bar in Cuyperiaanse stijl werd vroeger gebruikt als wachtkamer voor de 1e Klas passagier. De Wachtkamer is geschikt voor 130 personen in een diner set-up en voor 250 personen in een receptie set-up en beschikt over een beamer, een groot scherm en een microfoon. Formeel of informeel, het team van Grand Café 1e Klas bouwt graag de perfecte setting voor jou!