High-end ondernemen kun je leren

High-end ondernemen kun je leren

Meriam Slijkerman is gecertificeerd High End Business & Sales Coach. Als ervaringsdeskundige heeft zij zelf in 1 jaar tijd haar bedrijf omgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen en schreef het boek ‘De kunst van high end ondernemen’ om dit met ondernemers te delen.

Verveelvoudig je inkomen – Halveer je werkuren!
Veel ondernemers willen doorgroeien met hun bedrijf naar een hoger niveau maar missen de juiste handvatten om dit te realiseren. Zij blijven hangen op een bepaald inkomensniveau, werken teveel uren en behalen niet de impact die zij willen halen.

Zij zijn kennisexperts in hun vak maar hebben nooit geleerd hoe zij strategisch hun bedrijf succesvol in de markt zet. Wil jij weten hoe je echt kunt doorgroeien? Dan is high end ondernemen het antwoord.

De kunst van high end ondernemen is dat je je bedrijf naar een hoger niveau tilt door een slimme groeistrategie. Een high end strategie waarin je een zeer waardevol aanbod creëert in minimale tijd en dit verkoopt aan de beste klanten tegen de beste prijzen.

In dit boek bouw je in zeven stappen je eigen high end groeistrategie. Een boek boordevol kennis, tools en oefeningen direct toepasbaar voor de praktijk, aangevuld met bonusmateriaal voor nog meer resultaat.

6 november komt het boek officieel uit maar jij kunt hem nu met voorrang bestellen en ontvang een extra bonus.

Pre-order: Reserveer jouw boek tot 6 november met voorrang en ontvang als bonus een extra digitaal high end werkboek. Investering 24,95 euro incl. Btw.

Jouw investering: 24.95 euro (incl. btw). Bestel het boek hier.