Polsthermometer Roland Schoonen

Afgelopen weken hebben fCN en MCN de leden kennis laten maken met “de nieuwe gastvrijheid” door op alle evenementen naast handen desinfecteren en 1,5 meter afstand, ook de temperatuur te scannen via onze pols temperatuur scanner. Hierdoor konden wij een maximale veiligheid garanderen van alle bezoekers. Deze temperatuurscanner wordt gefaciliteerd door fCN-lid Roland Schoonen. Lees hieronder meer over deze geweldige mogelijkheid om de veiligheid te vergroten.

Beste MCN-leden,

Ik heb een groot aantallen pilots gedraaid in verschillende branches zoals met Koninklijk Theater Carre, The Entourage Group/W hotel, motel vd Valk, RAI, Wellness Resort Fort Beemster, Libris Boekhandel, Tribes offices en tandartsenpraktijk/zorgcentrum Nuenen. Dit heeft geresulteerd dat naast deze bedrijven nog vele bedrijven onze pols temperatuur scanner inmiddels hebben aangeschaft.

Dit zijn onder andere De Jaarbeurs, Okura Hotel, Naturalis, Casa Rosso, Sligro, Lovers Canal Cruises, River Cruises Sijfa Travel, Wellness resorts, sportscholen etc. De algemene conclusie van de pilots kan men samenvatten door te stellen dat  gasten, bezoekers en of patiënten het fijn vinden dat het betreffende bedrijf de situatie serieus neemt, de “nieuwe gastvrijheid” aanbiedt waardoor men langer en relaxter in de omgeving verblijft. De relatief kleine investering van € 1200,- is dan ook snel terug verdiend. Daarnaast is gebleken dat ontvangend personeel het erg op prijs stelt te weten dat niemand verhoging heeft in de betreffende ruimte.

Naast veel publiciteit in de Telegraaf, Het Stan Huygens Journaal en Hart van Nederland, hebben Naturalis en Koninklijk Theater Carre de pols temperatuurmeter opgenomen in hun COVID19 veiligheidvideo’s. Deze video’s kun je hieronder bekijken.

Afgelopen dagen is COVID19 met een mogelijke tweede golf weer volop in het nieuws en wordt het detecteren van mensen met verhoging een cruciale actie om te zorgen dat je bedrijf niet onverhoopt gesloten wordt en om bezoekers en personeel een veilige omgeving te bieden, immers 80% van mensen met COVID19 heeft ook verhoging. Wij zijn dan ook in overleg met de verschillende adviesraden van de regering, het RIVM en TNO om te pleiten voor het Taiwan model, waarbij het triage gesprek wordt vervangen door temperatuur meten. In vele landen is dit inmiddels verplicht. De verwachting is dat in de tweede helft van augustus hier richting aan gegeven gaat worden.

Veel bedrijven willen hierop niet wachten en nemen op voorhand deze maatregel van temperatuur meten, wij bieden je deze mogelijkheid ook en kunnen per direct uit voorraad onze pols temperatuur meter leveren. Op deze wijze hopen wij bij te dragen aan de volksgezondheid, het creëren van ruimte om van 1,5 meter naar gepaste omgang te gaan en als zodanig weer een werkbaar business model te herstellen.

Ik ga graag samen met jou op weg naar “de nieuwe gastvrijheid”!! Laten we op korte termijn een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,
Roland Schoonen
06-11866569

OVER ROLAND:
“Ik reis voor mijn andere bedrijf erg veel naar Azië, nu even niet maar begin maart was ik nog in Taiwan en Singapore. Daar is temperatuur meten volledig geïntegreerd naast het gebruik van mondkapje en zijn restaurants, bars, hotels, supermarkten, vliegvelden et cetera na correcte meting toegankelijk in combinatie met handen wassen en gepaste afstand. Hierdoor is men in Azië reeds een stap verder, van 1.5 meter naar een normale werkbare omgeving waarbij een goed verdienmodel weer mogelijk is.
Ik heb inmiddels de eerste orders geschreven en de reactie op ons apparaat is echt overweldigend.”

VOORDELEN: 

  • Temperatuur meten via de pols is accurater dan via het voorhoofd.
  • Anoniem, dus geen privacy issue.
  • Draagt bij aan het veiligheidsgevoel van het personeel en/of de bezoekers.
  • Snel en dus werkbaar voor grote groepen (30 personen per minuut).
  • Zelfstandig uitvoerbaar en kost dus geen medewerker om meting uit te voeren.
  • Stijlvol apparaat en makkelijk te integreren in de omgeving.