Prachtig aanbod van Creative Valley

Creative Valley Corporate Membership

(Kantoor)Ruimte nodig? Een nieuwe manier van werken vraagt om flexibiliteit, ook in vierkante meters. Je wil gebruik maken van een werkplek of vergaderruimte op het moment dat je daar behoefte aan hebt, op een locatie die voor jouw het beste werkt.

Hiervoor introduceren we het Creative Valley Corporate membership. Pal aan het Stationsplein van Utrecht bieden we je een flexibele oplossing voor een all-in fee. Wij bieden een plek waar je kan samenkomen met collega’s om te werken, te brainstormen én je komt automatisch in contact met een interessante community gelijkgestemde.

Is Utrecht een fijne plek voor jou om te werken? Stel dan het Creative Valley Corporate membership voor aan jouw manager of HR afdeling.

– 20 flexplekken per maand (bedrijfsgebonden)
– Uitgebreide lunch
– Koffie, thee, water en vers fruit
– 20% korting op de vergaderruimtes in Collectiv
– Community events

€ 419 ex. btw per maand

Creative Valley Nest

Creative Valley Nest is jouw home away from home, middenin het bruisende stadshart en aan het Stationsplein van Utrecht CS. Nest betekent wonen, werken, ontspannen en socializen in een ongedwongen en persoonlijke omgeving.

Verwar Nest niet met een hotel. Bij Nest heb je als reizende professional je eigen appartement, circa 50m2 groot en van alle comfort en gemak voorzien. Voor minimaal twee weken en maximaal 6 maanden is Nest jouw comfortabele, intieme en bijzonder complete uitvalsbasis.

Hoog op het groene dak van Creative Valley vind je in Nest een oase van veiligheid, rust en ruimte. Een unieke, eigen plek in een omgeving waar het allemaal gebeurt.

Meer informatie? Neem contact op met mij via anne@creativevalley.nl of telefonisch via 06 36 25 61 55.