Terugblik MCN zomer BBQ

Afgelopen dinsdag proostten wij met vele MCN-leden op een prachtige zomer op de steiger en in de lounge van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer! Het zonnetje brak gelukkig door waardoor wij konden genieten van het fantastische uitzicht over het Veluwemeer.

Fijn dat Roland Schoonen weer aanwezig was met zijn polsthermometer, waardoor wij in een geheel koortsvrije omgeving met elkaar konden netwerken en verbinden.

Wij genoten van een overheerlijke BBQ, bereid door een top chef van Postillion Hotels en uitgeserveerd door hostessen van MELLES PEOPLE. De prachtige wijnen van The Wine List en de heerlijke “ready-to-drink” cocktails van U’R BAR maakten het geheel compleet.

Na een paar uur netwerken en een kop Golden Brasil Coffee van MCN-lid Robert Heida keerden wij huiswaarts. Het liefst namen wij de design bluetooth speakers van Kooduu, die op het terras en tussen de vuurkorven geplaatst waren, direct mee naar huis. Wat geweldig, een lamp, speaker en wijnkoeler in een!

Een speciale dank aan MCN-lid Justus van Dam en zijn team voor het openstellen van het hotel, de steiger en alle goede zorgen!

Klik hier voor de foto’s!